Søger du et nyt job? Søg ej mere – i Aalborg har vi svaret

Vi kender alle at være i en situation hvor vi af den ene eller anden grund søger et nyt job. Det kan være hårdt, stressende og frustrerende at lede, og oftest kan man føle man rammer en mur, med manglende interesse for de jobs, man endelig kan finde. Men frygt ej! Hos Rekrutteringsbureau Aalborg leder vi efter dygtige talenter der søger nye udfordringer. Vi matcher din akademiske og professionelle profil med de kunder, som henvender sig til os for nye talenter. Stop derfor din frustration og læs med her hvor du får 3 skarpe grunde til at henvende dig hos NexT.

1. Match made in heaven

Hos vores rekrutteringsbureau er det vigtigste for os at matche dine færdigheder med det rette job. Dette sørger vi for ved at baserer alle match på både din akademiske baggrund, dine professionelle erfaringer og dine interesser. Vi samarbejder med en lang række firmaer og organisationer i og omkring Aalborg området, som løbende kontakter os når de står og mangler nye talenter. Vi sørger herefter for at din profil matcher de kriterier, som jobbet indeholder. Ved denne grundige matching kan vi derfor garantere, at når du bliver kontaktet af os på vegne af et interessant job, så vil det også være af relevans for dig!

2. Kun de bedste af de bedste

Vi stiller høje krav til de firmaer og organisationer, som vi samarbejder med. Dette gør vi for at garantere, at du som kunde hos os får det bedste af det bedste – både når det kommer til karrieremuligheder, men lige så vel også for at sikre de rette omstændigheder for din ansættelse. Vi screener derfor vores potentielle kunder, således at vi kan garantere dig, at firmaet kan tilbyde dig de rette goder og rettigheder som din nye arbejdsgiver.

3. Vi er altid til rådighed

Hos Rekrutteringsbureau Aalborg er vi altid til rådighed for dig, hvis du står og mangler sparring, har spørgsmål eller noget helt tredje. For os sætter vi stor pris på at kunne have en løbende dialog, således at du altid har mulighed for at lade os vide hvad din status er. Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en mail, såvel som booke et personligt møde, hvor én af vores rekrutteringskonsulenter kan være behjælpelig med hvadend du har på hjerte. Du hører fra os lige så snart vi har fundet et match – og vi bliver ved med at lade høre fra os indtil du har underskrevet kontrakten med dit næste drømmejob.