Ren og skøn hårpleje fra Innersense

Produkter fra Innersense Organic Beauty

Innersense laver økologiske skønhedsprodukter som kan gøre både krop og sjæl glad. Skønhed, hudpleje og hårpleje er utroligt vigtigt og spiller en central del i at være tryg og glad i sin krop. Det kan gøre en kæmpe stor forskel på udseende og give en et helt nyt og friskt pust. Især hvis du har besværligt hår, krøllet hår, kruset hår eller andet kan det være en fordel for dig at skaffe gode produkter, som kan hjælpe med at få den naturlige skønhed i dit hår frem og give det den glød som det fortjener.

Produkterne fra Innersense har en ren tilgang hvilket betyder at alle produkter er skabt på reneste og bedste vis, med de bedste intentioner omkring renhed, dyrkning, høst og bearbejdelse som er brugt i skabelsen af produkterne. Der er denmed ingen af produkterne derfra som indeholder silikone, plastik, harpiks eller syntetiske ingredienser, hvilket sørger for at dit hår naturligt holder sig sundt og pænt, og der ikke er nogle skadelige stoffer i det. Ydermere er de håndlavet på økologisk certificeret og bæredygtige planteekstrakter, hvilket gør godt for planeten på samme tid. Innersense produkterne er skønne og alting fra Innersense Organic Beauty er skabt på miljørigtig vis. Så kan du være tryg i, at dine produkter både er gode for dig og for jorden. 

Shampoo, balsam eller curl gel?

Hos Innersense kan du få alle de produkter du normalt bruger i en sulfat- og silikonefri udgave, der kan gøre dig glad og smuk på samme tid. Her er bare et lille kik i, hvilke produkter du kan få derfra:

– Shampoo som renser og rengør dit hår på mild vis, uden at det tører ud. Shampoo er især vigtigt hvis du oplever meget fedtet hår og ønsker at have et friskt look. 

– Balsam til normalt hår eller til ekstra tørt hår. Balsam er vigtigt i at holde dit hår fugtgjort og silkeblødt. Alt afhængig af din hårtype kan du finde lige den balsam som passer dit hår.

– Hårmasker til når dit hår trænger til lidt ekstra fugt og kærlighed. Det lader fugten trænge helt ind i håret og giver det næring fra rødderne. Hårmasken behøver du kun bruge engang imellem for at få et smukt resultat.

– Curl control som vil forme og definere dine smukke krøller. Hvis dine krøller ofte bliver cruset kan en curl creme hjælpe med at give dem sin naturlige form tilbage.