Pak dine pakker sikkert ind

Julen er over os, hvilket betyder pakke forsendelser og julegaver i massevis. I denne særlige tid vil vi gerne forkæle alle vi holder af, og dette inkluderer oftest at sende gode gaver afsted til hele familien. Og i år er alt lidt anderledes, da vi ikke bare lige kan tage forbi og afleverer vores julegaver. Derfor er det særligt i år vigtigt at få sendt dine pakker afsted trygt og sikkert, så ingen julegaver går tabt til skader under transporteringen. Derfor står Albe Emballage klar til at hjælpe dig med en lang række forskellige boblefolie, så du sikkert kan sende dine gaver afsted. Du kan gå ind på vores hjemmeside https://albeemballage.dk/boblefolie-13/ og tjekke vores udvalg ud og bestile boblefolie allerede i dag, eller du kan læse med her hvor vi giver dig et overblik oevr dine muligheder for at købe boblefolie. 

Mange forskellie slags boblefolie garanterer det rigtige for dig

Hos Albe Emballage tilbyder vi et bredt sortiment af boblefolie, så du kan finde det som passer præcist til dit behov. Vi tilbyder selvfølgelig den almindelige transparante boblefolie, som alle kender godt. Denne fungerer som et besyttende lag rundt om dine gaver når du sender dem afsted. Vi har også anistatisk boblefolie som blandt andet kan anvendes til beskyttelse af elektroniske komponenter, så de ikke tager skade af elektroniske ladninger. Vi kan også tilbyde boblefolie med papir, som er en mere klima venlig udgave af vores produkter. Ens for alle slags boblefolie er at de kan fås i forskellige størrelser og længder, afhængigt af hvor meget du har brug for. 

Mange fordele ved vores boblefolier 

Boblefolie er en god og sikker emballage, som bolstrer dine gaver, når du sender dem afsted. Det er også et praktisk materiale at anvende ved forsendelser, da boblefolie er let i vægt, hvilken betyder, at du ikke behøver betale ekstra for fragt. Vores boblefolie er lavet af et stærkt materiale som holder både fugt og snavs ude, mens det samtidig giver maksimal beskyttelse. Udover det ekstra stærke materiale er al vores boblefolie også lavet af 100 procent genanvendeligt materiale, så som er bedre for miljøet. Derudover er boblefolie også et genanvendeligt produkt, som kan anvendes igen og igen til at sende gaver og andet afsted. 

Så tøv ikke men gå ind på vores hjemmeside https://albeemballage.dk/boblefolie-13/ og se vores store udvalg allerede i dag. Her kan du også kontakte os ved spørgsmål, så vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige produkt til dig.