Nyd din ferie i et luksus-poolhus

Den perfekte sommerhusferie – den får du i Danmark, naturligvis.

Det danske sommervejr er ganske vist lunefuldt, men de fleste kan nikke genkendende til, at ferie i Danmark er dejligt, uanset vejret. 

Sommerlandet Danmark er fyldt med fine oplevelser, der venter lige for næsen af jer. Og et populært valg blandt de ferieelskende danskere og turister fra nabolandene, er sommerhusferie.

Nyd din ferie i et luksus-poolhus

Nu kan du opgradere din sommerhusferie: Book et luksuspoolhus, og bo i et lækkert sommerhus med alle faciliteter – også pool.

Er vejret ikke til en dukkert i havet? Nyd den opvarmede pool i sommerhuset istedet. Du kan finde eksklusive sommerhuse med pool til din næste ferie her: poolhuse. På portalen får du adgang til op til 22.000 sommerhuse, som udlejes af private udlejere. De fleste af sommerhusene har en pool eller en spa. 

Spar penge ved leje af sommerhus

Når du lejer sommerhus hos private, får du adgang til mange fordele: Priserne er typisk 10-40% under de store udlejningsbureauers priser. Du kan finde mange gode tilbud, især i lav- og mellemsæson. Sommerhusferie om efteråret og vinteren er mindst lige så hyggeligt – og det gør heller ikke noget, at det er meget billigere, vel? Der er også en anden fordel ved at leje poolhus ved en privat udlejer: Du kan i langt højere grad vælge ankomst og afrejsetidspunkt.

Sommerhusene på luksus-poolhuse.dk er alle i en høj kvalitet, og indeholder de fleste faciliteter, som I har brug for på en rigtig god ferie. 

Sommerhusferie er fleksibelt – du bestemmer

Når du ferierer i sommerhus, er der utallige muligheder for at leje et sommerhus. Selvom vejret måske kan være dårligt, er sommerhusferie en fleksibel ferieform: Hvis det ikke er strandvejr, kan I gå en tur eller besøge attraktioner. Tænd op i brændeovnen og hyg jer med sjove brætspil sammen.

Når vejret er til det, så er minigolf et sjovt og udfordrende spil, hvor det handler om at holde tungen lige i munden. Er der måske en af jer, der scorer hole-in-one? Tag med familien til minigolf og nyd en is bagefter. 

Tid, fred og mulighed for at komme ned i gear

Sommerhusferie er en ferieform, hvor I kan tage afsted og bo i dejlige omgivelser, med skov, natur og strand lige i nærheden. Pulsen kommer ned og I kommer tættere på hinanden, når I er på sommerhusferie. Sommerhuset giver jer tid og dejlige ferieoplevelser, som I kan dele sammen.