Når popcorn skal laves på den rigtige måde

Er du vild med popcorn, men trænger du til lidt variation i måden, du tilbereder dine popcorn på? Så læs med her, hvor vi har samlet et par forskellige idéer til, hvordan du kan spice din tilberedning af popcorn op en tand.

Køb en popcornmaskine

Engang var den eneste måde, man lavede sine popcorn på, ved at smide en pose ind i mikrobølgeovnen og vente på at poplydene begyndte at aftage. Det smager da også meget fint, bevares, men det er også en utrolig kedelig måde at poppe popcorn på.

Vil du gerne gøre din popcorn-seance ekstra særlig, kan du derfor overveje at investere i en popcorns-maskine. Det behøver bestemt ikke være en stor investering – der findes popcornmaskiner i alle former og størrelser og ned til ganske små priser. Hvis du er interesseret i popcornmaskinen, så kan du for eksempel klikke dig ind på linket her, hvor der er en række forskellige maskiner til salg.

En popcornmaskine har forskellige fordele. For det første er der en del der mener, at smagen simpelthen er anderledes. Desuden kan man også invende, at popcorn tilberedt på denne måde er en sundere variant, fordi det ikke er nødvendigt med fedtstof til sådan en form for tilberedning.

Derudover er det bare utrolig hyggeligt med en popcornmaskine. Så kan I lege hjemmebiograf derhjemme med ægte biograf-popcorn fra popcornsmaskine.

Eksperimenter med forskellige smage

En anden god måde at opnå popcorn, der bare lige smager en tand bedre end de traditionelle med salt og salt, er at kaste dig ud i en af de mange nye opskrifter på alternative måder at tilberede popcorn på.

Hvad end du er til de salte eller de søde snacks, så byder popcornene på masser af muligheder.

Elsker du lidt sødt til kaffen, så er en omgang karameliserede popcorn eller popkorn med smeltet chokolade et godt sted at starte. Mens de karameliserede popcorn er en tand avancerede, er sidstnævnte utrolig lette at kaste sig ud i. Alt du skal gøre, er at smelte noget chokolade i en gryde. Du kan evt. tilsætte en tsk kanel for at give en ekstra god og interessant smagsoplevelse. Herefter vender du blot popcornene i den smeltede chokolade og vender dem ud på et stykke bagepapir. Du kan enten spise dem med det samme, i så fald du ikke er bange for lidt fedtede fingre, men ellers venter du blot til chokoladen er stivnet igen. Popcornene skal i øvrigt ikke tilføres salt.