Hvem vælger at købe et Rolex ur?

De mennesker, der vælger et Rolex ur, er dem der har en seriøs holdning til deres urværk. En holdning til at det skal være kvalitet og elegant. En holdning til at det skal være holdbart og moderigtigt. Og en holdning til hvad man vil sætte på sit håndled. 

Et ur er aldrig bare et ur

Hvis du går op i ure, skurer det i dine ører, hvis du hører nogen sige, at de ’bare skal have et ur’. Hvis du siger sådan er du ikke til rolex. Du er i det hele taget ikke til dyre ure og går ikke op i kvaliteten af det, du går rundt med 12 timer om dagen på dit håndled. Og det er også fair. Men Rolex er for dem der går op i det.

Ligesom mange kvinder elsker de smykker de går med på ører, omkring halsen og på fingrene er Rolex også et smykke. Det er også en genstand, som siger noget om dig og din stil. Som siger noget om dig og din økonomi. Og som siger noget om dig og dine præferencer.

Vis hvem du er med det, du går med

Med et Rolex ur signalerer du ikke bare kvalitet over alle kvaliteter, du viser også hvem du er. Og når du viser hvem du er, viser du også hvordan du gerne vil opfattes. Det er det mode og image handler om i dag. Vi har behov for – vi har lyst til – at vise hvem vi er med vores (nogle gange) surt tjente penge.

Det handler om at finde et ståsted i forhold til den måde, man har lyst til præsentere sig selv på og det handler om at give sig selv noget nydelse og en gave, som man kan kigge på igen og igen. Og som andre kan kigge på igen og igen.
Holdbarheden på et Rolex ur er fænomenal. Kvaliteten af uret er i så høj standard at du har uret i mange år og behøver ikke at være bange for hvad det kan holde til.

Det pudsige er dog, at mange af de mennesker, der vælger Rolex som brand, tit skifter ud eller har flere ure at vælge imellem. Rolex er en livsstil. Ligesom Christian Dior og Lacoste også er det. Det er en del af dig, som person og som menneske. Fordi når du tager uret på, så føler du at det færdiggør din stil og den du er.