Hold styr på arbejdstimerne med et stempelur

Har du en mindre virksomhed, bør du se på muligheden for at registrere arbejdstid via et stempelkort. Det er lidt en gammeldags metode, som man har set det før i gamle film, når medarbejderne stempler ind og ud fra arbejdspladsen. Men det er et effektivt system, hvor man kan holde øje med den brugte tid på en arbejdsplads i forhold til medarbejderne. Så derfor er et godt råd: registrer timesedler via stempling på et papkort.

På DKtid.dk kan du læse meget mere om de forskellige produkter, der giver mulighed for både at stemple og tidsregistrere. Det kommer meget an på virksomhedens størrelse, i forhold til hvad du bør vælge. Men undersøg lidt om de forskellige muligheder, så din virksomhed ender med helt rette løsning. Herunder kan du læse lidt info om det:

Et stempelur til manuel tidsregistrering

Hvis din virksomhed fx har 10 ansatte, som alle er 14-dages lønnet, og hver dag holder to pauser, er et stempelur den perfekte løsning til at holde et overblik. Dette skyldes, at der på et papkort kan være op til 32 stemplinger, og ellers kan I køre med flere stemplinger, hvis de arbejder fuldtid hver dag i løbet af en måned.

Når først medarbejderne er blevet sat ind i, hvordan det virker, vil systemet køre helt automatisk. Et stempel lyver ikke, og derfor er det en smart og oprigtig måde at holde øje med tider brugt på at arbejde, på at holde pauser og på at holde fri. Det kræver lidt mere manuel arbejde, fremfor den mere digitale løsning:

Automatisk tidsregistrering er fremtiden – især i store virksomheder

Med automatisk tidsregistrering sker det hele langt mere automatisk. Det er en fantastisk løsning til især store virksomheder, hvor der er mange medarbejdere. Det ville kræve måske endda flere enkelt medarbejdere at holde helt styr på alle medarbejdernes tidsregistreringer. Men dette kan nu klares automatisk.

Med et integreret system i virksomhedens system, vil det hele forløbe ubesværet og enormt let. Der holdes styr på pauser, tids brugt på arbejde og frihed. Det smarte er, at alt dataen bliver samlet i større systemer på en computer, som udregner lønninger ud fra arbejdstimer helt automatisk, og som endda også udformer rapporter, som kan anvendes højere oppe i systemet.

Når teknologien er smart på denne måde, kan man i høj grad undgå manuelle menneskelige fejl, og så sparer man bare enormt meget tid, penge og ressourcer. Det øger effektiviteten!