Guide: Sådan får du hurtigt langt hår

Der findes intet flottere end langt hår, men det kan jo desværre tage tid at gro sit eget hår ud – især hvis det har en tendens til at knække, og måske er lidt tyndt i det. Hvis man står og gerne vil have langt hår lige nu og her, så kan extensions altså være vejen frem for en.

Med clip on extensions kan du få langt og fyldigt hår på et splitsekund, uden at du skal vente på at gro dit eget hår ud. clip on extensionsn er ideel til dig, der ønsker, at kunne tage dine extensions af og på når du har lyst. Det er 100 % ægte remy menneskehår, som altså er den fineste kvalitet på markedet. De er 50 cm lange og fordelt på syv baner med clips, som er lige til at sætte i håret. Det bliver altså ikke nemmere.

Hvad er fordelene ved clip on extensions?

Fordelene med clip on extensions er at det er super skånsomt for dit hår – hvis man sammenligner med extensions lavet med andre metoder, som desværre ikke er så skånskomt for håret, og kan derfor gøre mere skade end gav på det lange løb. Med clip on extensions kan du tage håret af og på, som du har lyst, og du kan derfor også give dit eget hår en pause, og derved undgå at det knækker, som det ellers kan gøre, hvis du får påsat extensions med andre metoder. 

Hvis du ønsker at gro dit eget hår ud, så vil man ikke anbefale dig at få lavet mere permanente extensions, som sidder på hele tiden i flere uger eller måneder ad gangen. Med clip on extensions, kan de tages af og på som du lyster. Ulempen ved andre metoder, når man skal have extentions på, kan være at dit eget hår knækker, og derfor vil det være noget nær umuligt at få dit eget hår langt.

Med clip ons extensions har du rig mulighed for at lade dit eget hår vokse, og lade det blive sundt og langt, uden at det knækker eller simpelthen dør, fordi andre metoder kan være rigtig hårde for dit hår, og kan slide en hel del. 

Clip on extensions er virkelig at anbefale, hvis man ønsker langt hår, men samtidig ønsker at give sit eget hår mulighed for at vokse ud, uden at det bliver ødelagt og tørt – og samtidig knækker når du lader det vokse.