Find dit nye mobil cover ved at følge disse 5 trin

1. Overvej hvad du leder efter

For at købe dit næste mobil cover skal du have en idé om hvad du leder efter. Gør dig derfor nogle overvejelser om hvilken farve du leder efter, om det skal være blot farverigt eller også med mønster, om du er interesseret i billeder på dit mobil cover eller noget helt fjerde. Derudover skal du vide hvilken slags telefon du har. Det skal være helt ned til model typen, da vores mobil covers er lavet til specifikke modeller, og ikke blot er masseproduceret i standard størrelser. Dette sikrer kvaliteten for dit mobil cover. 

2. Gå til vores hjemmeside

Gå til billige mobil cover for at se vores store udvalg af mobil covers. På vores hjemmeside kan du orientere dig ved først og fremmest at vælge fanen for din mobil model og type. Når først du er på den fane kan du udersøge de forskellige farve valg, mønstre, pyntede mobil covers og billed covers som vi har til lige netop til din mobil model. 

3. Personliggør dit mobil cover

Når først du har valgt basis coveret kan du selv personliggøre det. Du kan lege med vores farve pallette, så du rammer lige netop den farvetone som du leder efter. Du kan også tilpasse dine mønstre og selv uploade billeder, som kan tilpasses dit mobil cover. Du har endda mulighed for at vælge hvilket materiale dit mobil cover er lavet af. Vi har højkvalitets mobil covers, som kommer i plastik. Derudover har vi miljøvenlige mobil covers lavet af bambus, som du kan vælge og personliggøre lige så vel som vores standard plastik mobil covers. 

4. Bestil online 

Når først du har taget alle dine valg og du er færdig med at personliggøre dit nye mobil cover kan du bestille og betale det via vores hjemmeside. Afhængigt at dine design valg kan der gå op til en uge, mens vi producerer dit mobil cover så det bliver præcist som du har designet det. Du kan altid gemme dit design og vende tilbage til det en anden dag hvis du har brug for tænkningstid. Og skulle der være noget galt med det mobil cover, som du modtager fra os, kan du altid sende det retur, fri af fragt, og vi vil sende dig et nyt et så hurtigt som muligt. Du kan derfor trygt bestille online hos os, da service er i højsædet hos os. 

Held og lykke med dit nye mobil cover!