Dette er et besøg værd i Torremolinos

Middelhavsbyen Torremolinos i det sydlige Spaniens Costa del Sol regionen er en solsøgende havn. I 1950\’erne blev denne tidligere fiskerby en af ​​de mest populære destinationer for solelskende turister, men åbner også op for mulighederne for lejlighed i Torremolinos. Strækninger af mørke sandstrande tilbyder et væld af vandsport og strandaktiviteter, mens de mange barer, restauranter og lokale seværdigheder optager feriegæster.

Med en misundelsesværdig blanding af grønne områder, kulturelle seværdigheder og kystudsigt er Torremolinos et ideelt rejsemål for din næste sommerferie eller for tilflyttere. Mere end bare varm middelhavskyst har udvejsregionen en rig blanding af familieaktiviteter samt et slående natteliv for unge rejsende. Vi har samlet de bedste ting at gøre i Torremolinos, hvis du overvejer at besøge eller flytte til Torremolinos.

Den gamle bydel

Oplev det travle centrum af Torremolinos gamle bydel, der strækker sig fra strandpromenaden. Start langs Paseo Maritimo del Bajondillo og kør ind mod den ældste del af byen for at slentre langs gågaden, Calle San Miguel. Området er stoppet med restauranter og barer samt butikker lige fra juvelerer og modebutikker til souvenirbutikker og delikatessebutikker.

Når du går gaderne, krydser du også stier, en andalusisk kirke i nyklassicistisk stil fra det 18. århundrede på en lille firkant i slutningen af ​​Calle San Miguel. Et andet historisk interessepunkt er det eneste resterende spor af Torre de Pimentel, der dateres tilbage til 1300\’erne. 
 

Parque La Batería

Parque La Batería tilbyder en frodig oase af grønt med en dejlig havudsigt. Parken tilbyder mere end 74.000 kvm afslappende plads til at slappe af og afbryde forbindelsen til de travle gader i byens centrum. Bygget på stedet for et tidligere defensivt artilleribatteri kan du få øje på et par gamle kanoner og 2 underjordiske bunkere inden for parkområdet. 

Parque La Batería har en charmerende venetiansk karrusel med over 50 figurer inklusiv heste, vogne og giraffer, så der også er noget for de mindste. Lej en båd for at udforske den store menneskeskabte sø, som må ses parkens hovedattraktion, eller bestig dens mirador på stedet for at nyde udsigten over Middelhavet og de omkringliggende bjerge.

La Carihuela

Det blomstrende område La Carihuela er blevet et kosmopolitisk hjem for gastronomi og fritid i de senere år. En bemærkelsesværdig ret er en lille stegt fisk, pescaíto, som du kan nyde på mange restauranter i La Carihuela-området i Torremolinos. 

Hvis du ligger blot går et par gader væk fra strandpromenaden, finder du dig selv fortabt blandt charmen i de stille gitterlignende gader præget af lave huse klædt i lyse villaer. Pebret i de forskellige kroge i La Carihuela er et par sparsomme rester af fiskerlandsbyen, et tilbagevenden til områdets søfarende fortid.