Derfor skal du bestille en måltidskasse fra Ret Nemt

Hvis jeg fortalte dig, at der findes en måde at minimere stress i din hverdag og at det faktisk er ret nemt, ville du så tro på mig? Det kan du altså roligt gøre, for jeg har selv afprøvet det og jeg ved, hvor meget det kan gøre for hverdagslivet og minimering af dumme eftermiddage med for meget stress. 

Stiller du ofte dig selv spørgsmålet Hvad skal jeg dog finde på at lave til aftensmad? – så skal du altså læse med. For det er lige præcis det spørgsmål der gør, at RetNemt måltidskasser er noget for dig. Du kan slippe for at finde på, gå i supermarkedet og bøvle med komplicerede opskrifter. Du kan bare bestille en måltidskasse og vupti, så er mange af dine problemer løst.

Måltidskasser hos Ret Nemt

Som en ekstra bonus, kan du servere et lækkert måltid for din familie eller dig selv – helt uden sved på panden. Du kan garanteret finde en kasse, der passer dig, for RetNemt har mange kasser at vælge imellem. De har faktisk 12 forskellige kasser. Mon ikke der er en for dig også:

 1. Spændende måltidskasse. Ja, det hedder den selvfølgelig fordi den er fuld af lækker mad. Også god til børnefamilier.
 2. Familie måltidskassen. Målrettet børnefamilien og består af velkendte retter. Retterne tager ca 30 minutter at tilberede.
 3. Eksotisk måltidskasse. Mad fra hele verden. Så den er altså til dig, der har lyst til at prøve noget nyt.
 4. Ekstra nem kasse. Til den særdeles travle hverdag.
 5. Quick kasse. Til børnefamilier med en travl hverdag. Retterne tager kun ca 15 minutter at tilberede.
 6. Verdens-kassen. Mad fra alle verdens hjørner.
 7. Sund kasse. Måltider med en masse grøntsager.
 8. Vegetar kasse. Måltider uden kød.
 9. Hav kassen. Til jer, der gerne vil spise mere fisk i hverdagen.
 10. Ekstra sund kasse. Med ekstra sunde råvarer og der er skruet ned for fedt, kulhydrater og kalorier.
 11. By Cofoco. Retter fra Cofoco.
 12. Fiske kassen. Enkle og smagfulde retter med fisk og skalddyr. Tilberedningstid er ca 30 minutter.

Udover disse lækre måltidskasser kan du altid vælge at få ekstra frugt og grønt leveret lige til døren. Alle råvarer i kasserne kan holde sig i op til fem dage – og oplever du mod forventning at varerne ikke lever op til den beskrevne kvalitet, kan du selvfølgelig kontakte kundeservice. De er meget hjælpsomme og servicemindede.

Ret Nemt har faste ugentlige leveringsdage og leverer i tidsrummet 24-17. Du behøver ikke bekymre dig om at være hjemme på bestemte tidspunkter, for varerne er pakket i kasser, der sikrer friskhed i op til 24 timer.

Det kan ikke blive meget nemmere end med Ret Nemt.