Forside arrow Om os
Om os Udskriv E-mail
Økumenisk Ungdom sætter pris på den kristne kirkes mangfoldighed og mange forgreninger! Derfor er det vores ønske at
skabe et forum, hvor kristne fra alle mulige kirkelige baggrunde kan mødes, drage fordel af hinandens forskelligheder - og i fællesskab medvirke til fornyelse på tværs af kirkeskel, som er Økumenisk Ungdoms overordnede formål.

Økumenisk Ungdom er en tværkirkelig netværksorganisation, der samler og bakker op om en række ungdomsforeninger, der på hver deres måde arbejder for kirkelig fornyelse. Vores medlemsgrupper arrangerer bl.a. alternative gudstjenester og temadage og workshops, studiekredse og -rejser, retræter og pilgrimsvandringer. Derudover står Økumenisk Ungdom for afholdelse af kurser og konferencer om aktuelle kirkelige temaer og problemstillinger. Økumenisk Ungdom er desuden medlem af en række internationale økumeniske organisationer, og vi har derfor også mulighed for at tilbyde vores medlemmer deltagelse i møder og seminarer i udlandet.

Sidst opdateret ( mandag 13. februar 2012 )
 
Bookmark and Share

Derfor er jeg med

 

Jeg er med fordi det giver mange spændende og lærerige impulser fra ind- og udland. Man får et meget bredere billede af hvad det vil sige at være kristen.

Christian Arffmann, Formand for Økumenisk Ungdom

 

Nyhedsbrev

E-mail:
Tilmeld: Frameld:
[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size