Forside
Økumenisk Ungdom har brug for din hjælp! Udskriv E-mail
Økumenisk Ungdom mangler desperat medlemmer. Hvis Økumenisk Ungdom skal fortsætte med samme aktivitetsniveau som hidtil kræver det at vi få mindst. 50 medlemmer yderligere. Vi har derfor afgørende brug for din hjælp.

I øjeblikket har Økumenisk Ungdom omkring 250 medlemmer mellem 15 og 30 år. Hvisikke vi når 300 medlemmer mellem 15 og 30 år inden den 31. december mister vi muligheden for at søge tipstilskud og dermed ca. 400.000 kr. og 4/5 af de budgetterede indtægter i 2013.

Vi kan selvsagt ikke opretholde vores nuværende aktivitetsniveau med et så markant fald i indtægter. Økumenisk Ungdom som det har fungeret hidtil kan altså ikke fortsætte med mindre vi når de 300 medlemmer.

Økumenisk Ungdoms styrelse arbejder hårdt for at nå antallet af medlemmer, men kan ikke gøre det alene, derfor har vi brug for din hjælp. Hvis du allerede er medlem håber vi meget du vil opfordre andre i dit netværk til at blive det samme, husk at vi netop nu kører enmedlemskampagne, hvor man kan deltage i konkurrencen om en iPad. Hvis du ikke er medlem, men ønsker at økumenisk ungdoms aktiviteter såsom Taizérejse, temadage og vores aktivitetspulje skal fortsætte, så skynd dig at melde dig ind.

For at blive medlem skal du være født mellem 1983 og 1997 man udfyldeindmeldelsesformularen på denne side og betale kontingent på 100 kr. til 9570 9189777 mærket ”navn + kontingent” (er født mellem 1977 og 1982 kan du også blive medlem, men så koster det 200 kr.)

Økumenisk Ungdoms styrelse, som blev valgt i slutningen af september har indledt en spændende proces, hvor vi håber på at styrke Økumenisk Ungdoms profil og udvide vores aktiviteter lokalt og nationalt. Derfor vil det være rigtigt ærgerligt, hvis vi ikke har det økonomiske grundlag til at skabe disse forandringer. Vi håber meget på din hjælp.


Medlemskampagne i Økumenisk Ungdom

Økumenisk Ungdom lancerer medlemskampagne, hvor du kan få en biografbillet og deltage i konkurrencen om en iPad.

 Økumenisk Ungdom arbejder for at skabe møde, debat og bøn blandt unge fra forskellige kristne kirker. Det gør vi lokalt, nationalt og internationalt.

Det gør vi ved bl.a. at støtte kirkeligt græsrodsarbejde og arrangere kirkesafari og debataftener lokalt, temadage nationalt samt bidrage med en ung vinkel på arrangementer som Danske Kirkedage og Økumenisk Efterårskursus. Og vi sender hvert år unge af sted til det økumeniske kloster Taizé samt til internationale konferencer med unge fra hele Europa.

Vi vil gerne nå ud til endnu flere unge med, hvad vi synes er en vigtig sag. Og det skal vi bruge din hjælp til.

Derfor giver Økumenisk Ungdom dig frem til den 31. december et ekstra incitament til at sprede budskabet.

Vi præmierer det første medlem du hverver med en biografbillet, og hvis du hverver over 10 medlemmer, er du med i konkurrencen om en iPad (32 GB, med Wi-Fi værdi: 4.699 kr.)

Medlemmerne skal være nye individuelle medlemmer (ikke medlem i 2011 el. 2012), mellem 15 og 35 år og skal betale kontingent senest den 31. 12 2012

VI har lavet denne flyer om kampagne og denne til nye indmeldelser. Man kan også indmelde sig på vores hjemmeside via  Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den .

 
< Forrige   Næste >
Bookmark and Share

Derfor er jeg med

 
"Paver og provokatører, patriarker og profeter -
Økumenisk Ungdom har udfordret mig til at tage skridtet fra min egen
andedam til kirkernes verdenshav"
 
Andreas Dybkjær-Andersson, tidl. medlem af Økumenisk Ungdoms styrelse
 

Nyhedsbrev

E-mail:
Tilmeld: Frameld:
[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size