Forside
Medlemskampagne i Økumenisk Ungdom Udskriv E-mail

Økumenisk Ungdom lancerer medlemskampagne, hvor du kan få en biografbillet og deltage i konkurrencen om en iPad.

 Økumenisk Ungdom arbejder for at skabe møde, debat og bøn blandt unge fra forskellige kristne kirker. Det gør vi lokalt, nationalt og internationalt.

Det gør vi ved bl.a. at støtte kirkeligt græsrodsarbejde og arrangere kirkesafari og debataftener lokalt, temadage nationalt samt bidrage med en ung vinkel på arrangementer som Danske Kirkedage og Økumenisk Efterårskursus. Og vi sender hvert år unge af sted til det økumeniske kloster Taizé samt til internationale konferencer med unge fra hele Europa.

Vi vil gerne nå ud til endnu flere unge med, hvad vi synes er en vigtig sag. Og det skal vi bruge din hjælp til.

Derfor giver Økumenisk Ungdom dig frem til den 31. december et ekstra incitament til at sprede budskabet.

Vi præmierer det første medlem du hverver med en biografbillet, og hvis du hverver over 10 medlemmer, er du med i konkurrencen om en iPad (32 GB, med Wi-Fi værdi: 4.699 kr.)

Medlemmerne skal være nye individuelle medlemmer (ikke medlem i 2011 el. 2012), mellem 15 og 35 år og skal betale kontingent senest den 31. 12 2012

VI har lavet denne flyer om kampagne og denne til nye indmeldelser. Man kan også indmelde sig på vores hjemmeside via Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den .

 
< Forrige   Næste >
Bookmark and Share

Derfor er jeg med

 
"Økumenisk Ungdom er stedet hvor man møder andre unge kristne fra alle dele af Kirken - og får mulighed for at tage ud i verden for at se, hvordan man kan være ung & kristen i andre lande!"
 
Christian Hoff,  tidl. styrelsesmedlem af Økumenisk Ungdom.
 

Nyhedsbrev

E-mail:
Tilmeld: Frameld:
[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size