Forside
Økumenisk Ungdoms fremtid Udskriv E-mail

Økumenisk Ungdom havde ikke mindst 300 medlemmer under 30 år i 2012. Det betyder at vi ikke kan søge tipstilskud og derfor mangler 375.000 kr. i budgettet.

Det stod ved årsskiftet klart at målet om at nå 300 medlemmer under 30 år ikke blev nået endda langt fra. Det får store økonomiske konsekvenser for Økumenisk Ungdom. Styrelsen har besluttet at indkalde til et ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Århus den 23. marts, hvor foreningens fremtids skal drøftes og et revideret budget for 2013 skal vedtages.

Styrelsen har allerede taget en række initiativer til at nedbring udgifterne i 2013 bl.a. er aktivitetspuljen og lokalpuljen suspenderet indtil det ekstraordinære repræsentantskabsmøde.

I slutningen af 2012 gennemførte vi en hvervekampagne, hovedpræmien – en iPad – blev vundet af Inge Marie Kirketerp Hansen. Tillykke!

Sidst opdateret ( tirsdag 26. februar 2013 )
 
< Forrige   Næste >
Bookmark and Share

Derfor er jeg med


"I Økumenisk Ungdom bliver jeg udfordret til at snakke om kristendom og tro med andre unge som kommer fra andre baggrunde og med andre holdninger end mine egne. I Økumenisk Ungdom er jeg en del af et fællesskab med andre unge kristne over hele verden, og lige her hvor jeg bor."
 
Karen Frendø-Sørensen, Styrelsesmedlem i Økumenisk Ungdom.
 

Nyhedsbrev

E-mail:
Tilmeld: Frameld:
[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size