Forside
Økumenisk Ungdoms fremtid Udskriv E-mail

Økumenisk Ungdom havde ikke mindst 300 medlemmer under 30 år i 2012. Det betyder at vi ikke kan søge tipstilskud og derfor mangler 375.000 kr. i budgettet.

Det stod ved årsskiftet klart at målet om at nå 300 medlemmer under 30 år ikke blev nået endda langt fra. Det får store økonomiske konsekvenser for Økumenisk Ungdom. Styrelsen har besluttet at indkalde til et ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Århus den 23. marts, hvor foreningens fremtids skal drøftes og et revideret budget for 2013 skal vedtages.

Styrelsen har allerede taget en række initiativer til at nedbring udgifterne i 2013 bl.a. er aktivitetspuljen og lokalpuljen suspenderet indtil det ekstraordinære repræsentantskabsmøde.

I slutningen af 2012 gennemførte vi en hvervekampagne, hovedpræmien – en iPad – blev vundet af Inge Marie Kirketerp Hansen. Tillykke!

Sidst opdateret ( tirsdag 26. februar 2013 )
 
< Forrige   Næste >
Bookmark and Share

Derfor er jeg med

 

"Kirke og kristendom har kun kraft, når fællesskabet er grænseløst. Et grænseløst fællesskab på græsrodsniveau: Det er mit håb for ØU. Jeg har selv fået en port ind til – eller måske nærmere et katapultsæde ud i – resten af verden i ØU."

Martin Bonde, tidl. formand for Økumenisk Ungdom

 

Nyhedsbrev

E-mail:
Tilmeld: Frameld:
[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size