Forside
Danske Kirkedage 2013 Udskriv E-mail

Den 9.  -12. maj 2013 afholdes Danske Kirkedage i Aalborg. Nu er programfolderen udkommet og du kan tilmelde dig. Økumenisk Ungdom skal med og har arrangeret overnatning billigt, hvis du er hurtig - skal du med?

Se programfolderen og læs mere på kirkedage.dk

Du kan deltage på Danske Kirkedage som deltager og frivillig, Økumenisk Ungdom har arrangeret god og billig overnatning for de første 18 der melder tilbage - de første tre senge er allerede booket læs mere nedenfor.

 

Deltager:

Du kan tilmelde dig en eller flere dage på Danske Kirkedages Hjemmeside, foruden deltagergebyr skal du selv sørge for mad og overnatning.

 

Frivillig:

Det er muligt at være frivillig en eller flere dage på Danske Kirkedage. Som frivillig har du en vagt på 5 timer pr. dag til gengæld deltager du gratis de(n) dag(e) du er frivillig, en t-shirt så du genkendes som frivillig og et måltid pr. vagt: meld dig som frivillig på Danske Kirkedage her

Overnat med Økumenisk Ungdom

Økumenisk Ungdom har booket 6 3-mands værelser på hotellet der ligger i forbindelse med Aalborg Kongrescenter, hvor det meste af Kirkedagene foregår. overnatning er inkl. morgenmad De 18 senge fordeles efter "først til mølle"-princippet. Der er i øjeblikket 15 senge tilbage.

Forudsætningen for at kunne booke en af sengene er: at du er medlem af Økumenisk Ungdom og har betalt kontingent i 2013.

Prisen for at overnatte på hotellet (værdi 1100 kr.) gennem Økumenisk Ungdom er: 

150 kr. for 3 overnatninger hvis du er født mellem 1984 og 1995 (for yngre deltager henviser vi til ungdomslejren)

450 kr. for 3 overnatninger hvis du er født mellem 1978 og 1983.

 

Bookning af senge sker til Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den og betaling sker direkte til Økumenisk Ungdom

 


 

Sidst opdateret ( fredag 22. februar 2013 )
 
< Forrige   Næste >
Bookmark and Share

Derfor er jeg med

 
"Økumenisk Ungdom er stedet hvor man møder andre unge kristne fra alle dele af Kirken - og får mulighed for at tage ud i verden for at se, hvordan man kan være ung & kristen i andre lande!"
 
Christian Hoff,  tidl. styrelsesmedlem af Økumenisk Ungdom.
 

Nyhedsbrev

E-mail:
Tilmeld: Frameld:
[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size